Twitter’da Fenomen Olmak için Yapılması Gerekenler

Twitter’da Fenomen Olmak için Yapılması Gerekenler

Twitterda fenomen olmak günümüzde Twitter insanların en çok tercih ettiği sitelerden birisi. Twitter hesabi açan çoğu insan kendini ilerleterek fenomen olma pesinde. Twitterda takipçi arttırmanın sadece iki yolu var.

Birincisi “takip edeni takip ederim” yöntemi. Birilerini takip ediyorsunuz ve onlar size geri dönüş yapıyor bu şekilde takipçileriniz çok da olmasa çoğalıyor. Diğer yöntem ise takipçi satın almak. Bu yöntemi genellikle ünlüler veya zengin insanlar kullanır. Bu yöntem sayesinde kısa bir sürede fenomen olmanız garanti. “Takipçi satın alma ” işlemini takipçi arttırma sitelerinden yapabilirsiniz.

Bu yöntemde kişi sayısına göre para ödersiniz. Artık fenomen olmak çok kolay ! Bunu çabuk yapmak istiyorsanız takipçi satın alin . Çok da acelesi yok diyorsanız takibe takip yöntemiyle de fenomen olabilirsiniz. Eğer fenomen olmakta ısrarlıysanız bu iki yoldan birini tercih etmek zorundasınız . Takibe takip yöntemiyle de takipçi satın alma yöntemiyle de takipçi sayınızı arttırabilir Attığınız Tweetler ile daha buyuk kitlelere hitap edebilir , reklam teklifleri alıp para kazanabilirsiniz. Ve bu eskiden olduğu kadar zor değil.

Fenomen olmak için aktif olmalısınız . Sürekli tweet atarak takipçi kazanmaya çalışmak yanlış bir yöntem. Bu size takipçi kazandırmaz aksine kaybettirir. Artık insanlar Twitter da ayni tweetleri görmekten bıkmış durumda. Herkes birbirinden alıntılıyor ve buda insanları sıkıyor. Sürekli alıntılayıp tweet atarsanız sizi takipten çıkarabilirler o yüzden attığınız Tweetler özgün olmalı.

Eğer kendiniz tweet üretemiyor iseniz bu iki yöntemden birini kullanabilirsiniz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan