Gülben Ergen Başından Geçen Otostop Olayını Instagram’da Paylaştı

Gülben Ergen Başından Geçen Otostop Olayını Instagram’da Paylaştı

Uzunca bir zamandır organik yaşamı ile yaptığı içerik paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken bir isim Gülben Ergen. Bu bağlamda yaptığı paylaşımlarla beğenileri üzerine çekmeye devam ediyor. Oldukça fazla beğenilen paylaşımları ile takipçilerinin dikkatini çekmekle kalmayarak yeni takipçiler tarafından da takip edilerek her geçen gün artan bir followers grafiği ile dikkat çekiyor. Sürekli artan kitle ve ilgi odağı oluşundan kaynaklı olarak yeni yapacağı paylaşımları iple çekiliyor.

 

Gülben Ergen Otostop Çekti

Son paylaşımında başından geçen olayları anlatan Gülben Ergenin bu gönderisi merakla paylaşım yapılması beklenen bir ünlü olduğunu kanıtlar nitelikteydi. Başından öyle bir olay geçtiğini anlattı ki yaşamış olduğu olayda otostop bile çektiğini anlattı. Oldukça garip bir olaylar silsilesi yaşayan Gülben Ergen açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

” Elvan aradı. O gün doğum günü olduğunu biliyordum, akşam için bazı ayarlamalar yapmıştı. Aradığında sabah yürüyüşü yapıyordum. Yanımda sadece telefonum vardı. Cüzdanım, param.. Hiç bir şey yanımda yoktu telefonumdan başka. Elvan aramış gel diyordu. Elvanla aramdaki mesafe yürüyerek gitsem en az 30 dakikamı alacaktı ve onun acelesi vardı. 15 dakikaya çıkacağım demişti. Ama nasıl gidebilirdim? Arabam param hiç bir şeyim yanımda yok. Hemen yol kenarına çıktım bir bayan arabasıyla geliyordu. Ellerimi açtım samimi ve sıcak bir gülüşle otostop çektim. Arabaya bindiğimde arkadaşıyla konuşuyordu. Telefondaki arkadaşına arabama Gülben Ergen bindi, kapatmam gerek dedi ve kapattı. Çok şaşırmıştı. Kamera şakası gibi bir şeyler bekliyordu. Kamera şakası olmadığını ve Elvanın yanına gitmem gerektiğini anlattım. Çok şaşırmıştı ama beni Elvanın yanına götürdü. Haftaya çok güzel başlamıştım” şeklinde Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımıyla takipçileri tarafından çok fazla beğeni aldı.

Yorum Yap
0 Yorum yapan