Instagram Fotoğrafları Arşivleme

Instagram Fotoğrafları Arşivleme

Instagram fotoğraflarını bir müddet sonra beğenmeyip kaldıran, sevgilisinden ayrılıp fotoğraflarını silen, kankasıyla kavga edip beraber çekildikleri fotoğrafı bir hınçla çöpe atan takipçiler, hepinize merhaba yine yeni bir yazımıza hoş geldiniz. Bu yazımızda sizlere, instagram fotoğraflarını arşivlemeyi ve paylaşımlarınızı silmemeyi anlatmaya çalışacağız. Bir sinirle sildiğiniz o fotoğrafları veya videoları, sonrasında geri almak istiyorsunuz fakat alamıyorsunuz. Pişman oluyorsunuz, bunun farkındayız. Şimdi öğreneceğiniz yöntem ile artık dert yanmalara son. Okumaya devam edin, bu özellik elbet bir gün işinize yarayacaktır.

 

Instagram Fotoğrafları Arşivleme Nasıl Yapılır?

Bir örnek üzerinden gidelim. Şu an çok sevdiğiniz bir sevgiliniz var. Ve sürekli olarak beraber fotoğraf çekinip hesabınıza yüklüyorsunuz. Diyelim ki 10-15 adet birlikte çekindiğiniz fotoğrafınız oldu. Sonra bir gün sevgilinizle, yanlış anlaşılma sebebiyle kavga ettiniz ve birbirinize küstünüz. O anki duygusal hisleriniz, sizi harekete geçirdi ve düşünmeden büyük bir hınçla o çok sevdiğiniz, beraber çekindiğiniz fotoğrafları sildiniz. Ve o fotoğraflar kalıcı olarak tüm instagram kainatından silindi. Artık geri getirilemez oldular.

Ardından 2 gün sonra sevgilinizle konuşup anlaştınız. Problemlerinizi çözdünüz ve barıştınız. Fakat o çok sevdiğiniz, beraber çekindiğiniz, sizin için önemli ve büyük anlam ifade eden fotoğrafları sildiğinizi hatırladınız. Ve sevgilinizle beraber çok üzüldünüz, kahroldunuz. O fotoğrafları artık geri getiremeyeceksiniz. Lakin instagram güncellemesiyle artık bu mümkün!

Evet yanlış duymadınız, artık bir hınçla sildiğiniz o fotoğrafları, geri getirebileceksiniz. Yanlış olmasın düzeltiyorum sildiğiniz fotoğrafları değil, arşivlediğiniz fotoğrafları geri getirebileceksiniz. Evet, anladınız değil mi? Artık instagram‘ın yeni sürümüyle birlikte o çok sevdiğiniz fotoğrafları bir anlık sinir ile silmek zorunda kalmayacaksınız!

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı artık arşivleyebilirsiniz. Nasıl mı? Paylaşmış olduğunuz bağlantıya tıklayın ve sağ üst menüden arşivle seçeneğini seçiniz. Böylece fotoğrafınız arşivlenecektir, yani rafa kaldırılacaktır. Bu şekilde fotoğraflarınızı saklayabilir ve kimsenin görmemesini sağlayabilirsiniz. Sevgilinizle tekrar barıştığınızda o tozlu raftan geri alıp, arşivden kaldırarak fotoğraflarınızı ve videolarınızı tekrar görünür kılabilirsiniz. Korkmayın bu yöntem ile herhangi bir şekilde paylaşımınız silinmez, bozulmaz  veya beğenme sayısı, aldığı yorumlar kaybolmaz. Yine eskisi gibi tüm özellikleriyle geri döner ve sanki hiç silinmemiş gibi tekrar profilinizde gözükmeye devam eder. Instagram fotoğraf arşivleme özelliği güzel bir güncelleme olarak karşımıza gelmiş bulunmakta.

Yorum Yap
0 Yorum yapan