Instagram’a Uzun Video Nasıl Yüklenir?

Instagram’a Uzun Video Nasıl Yüklenir?

Instagram kullanıcıları kendi hesaplarından fotoğraf ve video paylaşabiliyor. Instagram uzun video yükleme sayesinde de kullanıcılar istediği uzunlukta bir videoyu buradan paylaşabiliyor. Böylece Instagram’ın koymuş olduğu sınırlar da aşılmış oluyor.

Instagram Hakkında

Instagram, dünyada yaklaşık 1 milyar kullanıcısı olan bir uygulamadır. Bu uygulamanın kısa süre içerisinde çok fazla büyümesinin belli nedenleri vardır. Özellikle paylaşımlara konulan sınırlar, kalitenin artmasını sağlamaktadır. Bu sınırlamalar ayrıca insanların sıkılmadan burada zaman geçirmesi konusunda da çok etkilidir.

Bilindiği gibi Instagram, kullanıcılara en fazla 1 dakikalık bir video paylaşma hakkı veriyor. Böylece insanlar sıkılmadan videoları izleyebiliyorlar. Sıkılsalar dahi videoların süresinin kısa olması aşırı zaman kaybını önlüyor.

Instagram Uzun Video Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram, videolar için sınır koysa da kullanıcılar bir şekilde uzun videolar paylaşmanın yollarını buluyorlar. Bu yollardan bir tanesi aşağıda yer almaktadır. Bu adımlar dikkatli bir şekilde uygulanırsa sorunsuz bir şekilde videolar yüklenebilir. Bu adımlar şu şekildedir:

  • Öncelikle eklenmek istenen videonun süresine göre işlem yapılmalıdır. Instagram 1 dakikalık videolara onay verdiği için kullanıcıların buna göre hareket etmesi gerekir.
  • 5 dakikalık bir video paylaşılmak isterse kullanıcıların aynı videoyu farklı isimlerle 5 defa yüklemesi gerekir.
  • Daha sonra ise paylaşım ekranından ilk videonun 1 dakikasını, bunun hemen ardından ikinci videonun 2. dakikası şeklinde devam edilmelidir.
  • Böylece parçalar halinde uzun video yüklemesi yapılmış olacaktır.

İnsanlar bu videoları sırasıyla izleyeceği için videonun tamamını izleyebilirler. Böylece kullanıcılar amaçlarına ulaşmış olurlar.

Instagram Uzun Video Yükleme Hakkında

Kullanıcılardan gelen yoğun talep üzerinde Instagram’ın bu süreyi arttıracağına dair haber sızan bilgiler arasında yer alıyor. Yakın zamanda yapılacak olan bir güncelleme ile video süresinin beklentileri karşılayacak seviyeye çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Instagram’a uzun video nasıl yüklenir konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram Yabancı bot takipçi satın alma ve Instagram Yabancı bot beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilir ve tüm sosyal medya uygulamalarındaki ihtiyaçlarınızı sitemizden karşılayabilirsiniz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan