Instagram Onaylı Hesap Mavi Tik Nasıl Yapılır?

Instagram Onaylı Hesap Mavi Tik Nasıl Yapılır?

Pek çok kullanıcı hesaplarına takipçi çekmek için ünlü ve fenomenlerin adına kendi hesap açmakta ve bu şahısları taklit etmektedir. Bunun önüne geçmek için İnstagram gibi birçok sosyal medya platformunda onaylı hesap mavi tikli hesap güncellemesi gelmiştir.

 

Onaylı hesap kişinin gerçek hesabını taklitlerinden ayırt etmemizi sağlar. Kendi hjesabınızı onaylı yapmak istiyorsanız bazı gerekli işlemler aşağıda özetlenmiştir. Yazıyı okumaya devam edin.

Instagram Mavi Tık Nasıl Alınır?

Bunun için yapılması gereken bir icket amak. Kendi hesabınızı onaylı yapmak istiyorsanız profil sayfasına ardından ayarlar bölümüne gidin. Altta bulunan “Neyi Geliştirmemizi İstiyorsun?” tıklayarak ve ardından hesabınızın onaylanmasını istediğinizi ingilizce metin olarak belirterek talepte bulunmanız gerekiyor. Intsagram destak ekibi talebinize bir kaç ay içinde cevap verecek ve eğer uygunsa hesabınızı onaylı hale getirecektir.

Instagram Mavi Tık Ne Zaman Alınır?

Instagram destek ekibine attığınız talep değerlendirilir ve 1 ay içinde sonuçlandığı gibi bu daha kısa da sürebilir. Fakat destek ekibinin geri dönüşü her zaman olumlu olmayabilir. Eğer hesabınız gerçek kullanıcılar tarafından takip ediliyor ve 10k takipçiniz varsa mavi tik alma ihtimaliniz daha yüksek.

Yorum Yap
0 Yorum yapan