2018 Instagram 10k Takipçi Hilesi: Takipçiler Ücretsiz mi?

2018 Instagram 10k Takipçi Hilesi: Takipçiler Ücretsiz mi?

Instagram 10k takipçi hilesi nasıl yapılır ve gelecek olan takipçiler ücretsiz mi sorusuna cevap bulmaya çalışacağız. Öncelikle ücretsiz takipçileri nasıl kazanırsınız bunun açıklamasını yapalım. Kimse durduk yere 10 bin takipçi hilesi ya da 10k takipçi kazanma vaadi ile ücretsiz olarak vermez. Sizden bunun karşılığında bir şeyler ister. Sizin vermek istemeyeceğiniz bir tutar olan 10 bin takipçi için 74 TL ile 100 TL arasında değişen tutarı sizden farklı şekillerde alacaklardır.

 

10k takipçi hilesi ile followers sayısını arttırmak istediğinizde bir site ile karşılaşırsınız. Genelde bu tarz siteler saldırgan yapıda sitelerdir ve telefonunuza ya da bilgisayarınıza zararlı yazılımlar kullanarak sizleri zombi gibi kullanmayı amaçlarlar. Yahut hile sitesine instagram kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanızı isterler. Yapacağınız giriş işleminde şifrenizi ve kullanıcı adınızı veri tabanlarına saklayarak daha sonra kullanmayı amaç edinmişlerdir. Daha sonra kullanmak? Yani kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yaptığınızda artık instagram hesabınız bir zombi hesap olarak kayıt altına alınmış olur. İlk başlarda hesabınızda herhangi bir izinsiz davranış ya da aktivite göremezsiniz. İlerleyen günlerde sosyal medya hesabınızın birilerini takip ettiğini görürsünüz. Sizin onayınız olmadan birilerini takip edersiniz ve takip ettiğiniz kişiler listesi gün ve gün artar. Anlayacağınız üzere ilk zamanlarda hiç bir aktivite yokken ilerleyen günlerde işlemlerin ve aktivetelerin yapılması sizin dikkatinizi çekmek istemediklerinden kaynaklanıyor. Hesabınızdan binlerce beğeni ve yüzlerce takip isteği çıkmış olana kadar devam edecektir. Sonunda instagram hesabınız uygulama tarafından spam listesine girecektir. Spam listesine giren instagram profilinden artık kimseyi takip edemez fotoğrafları ve videoları beğenemezsiniz.

Takipçi Hilesi Kullandım Zararı Olur mu?

Takipçi hilesi kullanmak her halükarda size zarar verecektir. Zararlarını en hafife indirmek için yapmanız gereken ilk işlem hesabınızın şifresini değiştirmek ve güvenilir cihazlar listesini güncellemek olacaktır. Takipçi hilesi web site üzerinden giriş yaparak yapılırken, uygulama yükleyerek de yapılmaktadır. Uygulama yüklemekten kastım siz takibi bırakanları görmek için Instagram Takip Etmeyenleri Bulma uygulaması ya da doğrudan takipçi hilesi uygulaması indirmiş ve kullanmış olabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için kullanıcı adı ve şifrenizi girersiniz. Ancak durum sitelerde olduğu gibi sadece şifrenizi kayıt altına almak kadar kolay değildir. Kullanacağınız hile uygulaması hesabınızda cookie yani Türkçe karşılığı çerez olan verilerinizi tutmaya başlar. Bu noktada şifrenizi değiştirseniz de bir işe yaramaz. Artık sanki siz sürekli oturum açıyormuş gibi başkaları tarafından yönetilir hale gelir instagram hesabınız.

10k Takipçi Hilesini Nasıl Temizlerim?

Zombi haline dönüştürülmek üzere bekletilen hesaplarınızı telefonunuza kurduğunuz programları silerek kurtulabilirsiniz. Ancak bazı programlardan tamamen kurtulamazsınız. Bu yüzden telefonunuza format attırmak ya da fabrika ayarlarına güncellemek zorunda kalırsınız. Bu yüzden instagram hesabınıza 10k takipçi hilesi yapmak yerine instagram takipçi satın alma işlemi yapabilirsiniz. Takipçi satın almak sizi teferruattan kurtaracak ve zamanınızı boşa harcanmasını engelleyecektir.

Yorum Yap
0 Yorum yapan