Bedava Site Kurma – Ücretsiz Web Sayfası Sağlayıcıları

Bedava Site Kurma – Ücretsiz Web Sayfası Sağlayıcıları

Uzun zamandır projeniz üzerinde çalıştınız ve sonunda projenizi hayata geçirdiniz. Ya da kendinizi tanıtmak yaptıklarınızdan herkesi haberdar etmek için bir yol arıyorsunuz ve sosyal medya hesaplarınız yetmiyor mu? Tüm bunlar için gerekli bütçenizde yok. İşte o zaman bedava internet sitesi kurmak için doğru yerdesiniz.

 

Ücretsiz Web Site Sağlayıcıları

Sizler için vereceğimiz taktiklerle işinizi geliştirebilir, kendi reklamınızı yapabilir ve tamamen resmiyet kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Tabi ki bedava internet sitesi kurarak.  Bedavayı kim bulmuş dediğinizi duyar gibiyiz. Evet yanlış duymadınız tamamen bedava internet sitesi kuracağız. Projenizin konseptini veya kendiniz için açacağınız sitenin konusunu belirledikten sonra bu işi tamamıyla ücretsiz yapan web site sağlayıcıları mevcuttur.

Bedava Web Sitesi Açabileceğiniz Sağlayıcılar;

  • WordPress
  • Wix
  • Blogger
  • Tumblr
  • Jimdo
  • Bitrix24

gibi web sayfalarına giriş yaparak kendinize uygun konuyla ilgili bir web site kurabilirsiniz. Ve çok ilginçtir ki bu internet sitesini kurarken hiçbir uzman desteğine ihtiyaç duymayacaksınız. Niye mi? Çünkü bu web sağlayıcıları tamamen hazır kodlarla çalışır ve sizin yapacağınız sadece site içerisinde neyin nerede ve nasıl olacağını ayarlamaktır.

Alan Adınızı Seçin ya da Ücretsiz Domain Kullanın

Tüm göz alıcı özellikleri yaptıktan sonra, ister bedava alan adının içerisinde bulunduğu sitenin kendi domainini kullanın ki biz bunu pek tavsiye etmeyiz. Çünkü sitenin kendi domainini yani alan adını kullandığınız zaman siteye giren kişi için bu pek bir güven sağlamayacağı gibi site trafiğini de çoğaltmaz. Ama yine çeşitli domain sağlayıcılar da (Wix, Godaddy, İhs Telekom, Natro) çok komik fiyatlara alan adı alırsanız bu sizi rakiplerinizden bir adım öne taşıyacaktır. Bunları yaptıktan sonra eğer Instagram hesabınızın takipçileri 10 bin üzerinde ise hikaye kısmına sayfanızın linkini paylaşmak reklamınız açısından çok faydalı olacaktır.

Instagram Hikayenizde Sitenizi Yayınlayın

Ha yok 10 bin üzerinde bir takipçiye sahip değilseniz bunu iki türlü çözebiliriz. Ya Instagram hesabınıza takipçi satın alın ya da instagramın reklam sağlayıcılarına kendinizin belirleyeceği düzeyde bir bütçeyle en harikulade şekilde reklamınızı yaparak sitenize trafik sağlayabilirsiniz. Tüm bu aşamaları başarıyla tamamladıktan sonra kısa zamanda yaptıklarınızın karşılığını alacağınızı net bir şekilde göreceksiniz. Bu girişimlerinizin olumlu sonuç vermesi durumunda başka girişimler için daha tecrübeli ve kaliteli adımlar atacağınıza emin olarak yazımızı burada noktalamak istiyoruz…

Yorum Yap
1 Yorum yapan
user-avatar

BEDAVA DOMAIN almak için SITE.AC sitesini de kullanabilirsiniz. Kaliteli ve anlamlı adresler alabiliyorsunuz. Türkçe bir sitedir. Yönlendirme ve DNS hizmeti vermektedir. Adres: